Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Ezekkel a gólokkal nyertek Szoboszlaiék a Tottenham ellen Liverpoolban (videó)

4-2-re nyert a Liverpool hazai pályán az Anfield Roadon a Tottenham ellen, aminek ideje alatt Szoboszlai Dominik is kapott pár percet.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) Harvey Elliottot váltja az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában játszott FC Liverpool-Tottenham Hotspur mérkőzésen Liverpoolban 2024. május 5-én. A liverpooli együttes 4-2-re győzött. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik az utóbbi időben egyre többször kényszerül a kispadról figyelni az eseményeket. Korábban kihagyhatatlan láncszem volt Klopp csapatában, ugyanakkor ez még változhat a jövőben, és az új edző érkezése újabb lendületet adhat a magyar válogatott csapatkapitányának.

Szoboszlai nagyon profin kezeli a helyzetet, és hozzá hasonlóan más remek tehetségek, nagy nevek ülnek a kispadon. Időről időre fordul a kocka, a legfontosabb jelenleg az, hogy ott van a tűz közelében, és keményen dolgozik. Az Európa-bajnokság lesz a következő olyan nagy lehetőség, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Sőt, miután a Liverpool a harmadik helynél hátrébb nem végezhet az angol bajnokságban, Szoboszlai hamarosan újra a Bajnokok Ligájában fog játszani. Ez is egy nagy lehetőség, amivel a középpályás is maximálisan tisztában van. Legutóbb a Tottenham ellen ült a kispadon, majd Klopp a hajrában pályára küldte.

Soha nem könnyű pár perc alatt felvenni a ritmust, de Szoboszlainak sikerült, jól állt be. Ugyan gólt nem szerzett, hasznosan játszott, és végül 4-2-re nyert a Liverpool, amivel életben tudták tartani a reményeiket az Arsenal és a Manchester City ellen. Reálisan nézve, a londoniak és a manchesteriek között fog eldőlni a cím sorsa, de várjuk ki a végét.

A Tottenham pedig egyre mélyebbre süllyed, hosszú évek óta nem volt példa arra, hogy négy egymást követ alkalommal is kikapjanak, ám ez most megtörtént. Úgy fest, ezen megy el a Bajnokok Ligája indulásuk, ami az Ason Villához vándorolhat, akik ezzel szintén történelmet fognak írni. A Liverpool-Tottenham összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, benne a gólokkal.