Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Szentkirályi Alexandra ezúttal a hídpénzbotrány kapcsán üzent Karácsony Gergelynek, akit igyekszik minél nagyobb nyomás alá helyezni.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi és Karácsony aligha lesznek barátok, nagyon különböző karakterek, és totálisan a másik oldalon állnak. Jelenleg egymás ellenfelei a budapesti főpolgármesteri választások miatt, és a Fidesz választottja egyre több hiányosságot ró fel Budapest vezetőjének, aki szerinte csak „báb”, és Gyurcsány Ferenc irányít.

Szentkirályi Alexandra egyik első intézkedése lenne az, hogy kitenné a Városházáról Gyurcsány embereit, így többek között Karácsony sem lehetne ott többet. A forgalmat is átalakítaná, és tisztábbá tenné a fővárost, amire szintén érkezett jó pár panasz, egyes kerületekben messze nem ideális a helyzet.

„Én ebben a városban születtem, nincs más szülővárosom, Budapest az otthonom. Szívvel, lélekkel fogom szolgálni a budapestieket!” – üzent hétfő reggel Szentkirályi Alexandra, aki napi szinten posztol Karácsony Gergelyről, a hiányosságokról, és mindenről, amivel nem ért egyet, és ez így is marad a választásokig.

Már csak 35 nap van hátra a választásokig, és ez Szentkirályi számára is lehetőséget jelenthet arra, hogy felgyorsítsa a kampányát. „35 nap a választásokig. Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/16. „Korrupciós feketelista azokról a cégekről, akikkel a hivatal és a fővárosi önkormányzati cégek nem köthetnek semmilyen szerződést.” – idézett Szentkirályi a Facebook oldalán.

A Fidesz jelöltje természetesen ennek kapcsán is reagált, majd azzal a lendülettel újabb üzenetet fogalmazott meg Karácsony felé, aki nemigazán reagál ezekre a bejegyzésekre. „Közpénzből készpénz lett, hídpénzbotrány, Városháza-gate, a kerületekről már ne is beszéljünk. Ez is „jól” sikerült főpolgármester úr!”