Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra újabb és újabb hiányosságokra hívja fel az emberek figyelmét Budapesten. Messze nem tartja ideális főpolgármesternek Karácsony Gergelyt, és ennek kapcsán már nem egy posztot, videót osztott meg. Azzal a hangnemmel sem elégedett, amit vele szemben tanúsít Karácsony, de nagyobb gondot jelent számára, hogy úgy érzi, Budapest nem jó irányba halad.

Az egyik legnagyobb problémát a hatalmas forgalom jelenti, amik mindennaposak. Mindennapos probléma Budapesten a sűrű forgalom, és ez olyasvalami, amin mindenképpen változtatni szeretne Szentkirályi. Ennek érdekében igyekszik felhívni a lakosság figyelmét, és miután közel vannak a választások, nem maradt sok idejük az embereknek arra, hogy eldöntsék, merre tovább. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól: 50/11 „Általános forgalomcsillapítást és sebességcsökkentést vezetünk be a főutak kivételével a város lakóterületein.” Forgalomcsillapítás nincs, dugó és közlekedési káosz van. Változást Budapesten!” – írta a posztjában Szentkirályi a Facebook oldalán.

Az ígéretek sora

„Délelőtti piknik és baráti beszélgetés a Városligetben. Öröm látni, hogy mennyire szeretitek a megújult parkot. A Városliget fejlesztése során eddig már több mint negyedmillió négyzetméter zöldfelület újult meg, 72.000 négyzetméter burkolt felületet bontottak el, elültettek több, mint ötszáz lombos fát és 130 fenyőt, közel 70.000 cserjét és több mint kétszázezer évelőt.” – jelentkezett a piknik helyszínéről Szentkirályi.

„Így a Liget Budapest Projekt az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkája. Ne feledjük, hogy Karácsonyék nem hogy nem segítettek benne, de minden idegszálukkal küzdöttek, nehogy megvalósulhasson.” – tette egyértelművé a volt kormányszóvivő a választások előtt.

„Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól: 50/12 „Beindítjuk a társasházak fűtéskorszerűsítését, hogy kevesebb füst keletkezzen a fűtés során.” Ezt sem sikerült megcsinálni, a kormánynak igen. Mondjam még?” – tette fel a költői kérdést.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.