Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos is csak kereste a szavakat (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kardos Eszter nagyon nagyot ment a legutóbbi versenynapon, aminek ideje alatt Rácz Jenő és Sárközi Ákos is komoly dicsérettel illette.

Kezd nagyon érdekesen alakulni A Konyhafőnök VIP 2022-es szezonja, mivel nemrég két olyan versenyző távozott, akikről sokan azt gondolták, hogy ott lesznek a döntőben. Végül a lendületük megtört, és kiestek, nem folytathatják tovább.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Az első igazi meglepetés Kármán Odett búcsúja volt, akit nem sokkal később Osváth Zsolt követett. Zsolt esett ki legutóbb, ám mindketten sokat nyertek ezzel a versennyel, és természetesen hálásak.

Már csak négyen vannak versenyben, többek között Járai Máté is harcban van a címért, aki immáron egyértelműen az egyik legnagyobb esélyes, és nemcsak amiatt, mert bejutott a TOP-4-be.

Kardos Eszter szintén a végére gyújtotta be a rakétákat, és egy olyan tányért vitt ki, amivel bizonyította, hogy képes átvenni a vezető szerepet Dobos Evelintől. Evelin csak hallgatta a dicséreteket, amiket Eszter kapott a chefektől.

Ákos megjegyezte, nagyon ritkán lát ilyen játékosságot egy versenyzőtől, főleg a döntő hetében, amikor általában remegő kézzel dolgoznak. A chef azonban úgy látta, hogy Eszter mindkét feladatban rettentő stabil volt. „Fel kell kötni a gatyát mindenkinek, mert jött Eszti.”

Még több bulvár: Geszler Dorottya megvillanó combjaira sokan felkapták a fejüket