Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő és Sárközi Ákos angyalként ereszkedett le (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden idők legerősebb belépője volt ez Rácz Jenő és Sárközi Ákos részéről, akik nagyon élvezték a különleges pillanatokat, hiszen hasonlóra még nem volt példa a műsorban.

A Konyhafőnök VIP mezőnye időközben öt versenyzőre fogyatkozott, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyre fájdalmasabb a búcsú. Kármán Odett távozása remek példa erre, mert a fiatal lányt nagyon is el tudtuk volna képzelni a legjobb három között.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Osváth Zsolttal állt ott a veszélyzónában, végül a chefek a youtubernek és étterem-tulajdonosnak adtak lehetőséget a folytatásra. Ugyanakkor Zsoltnak össze kell kapnia magát, mert a folytatás csak még keményebb lesz.

Eddig sem lehetett okuk a panaszra a versenyzőknek, és az utóbbi időben rendre volt egy különleges téma, ami köré felépítették az adott napot. Karácsony közeledtével az angyalok is előkerültek, méghozzá Rácz Jenő és Sárközi Ákos formájában.

Valószínűleg ők sem gondolták volna, hogy egy nap angyalnak öltözve, kitömött hassal fognak leereszkedni a versenyzők közé. Ez most megtörtént, amiről már láthattunk pár jelenetet, most pedig itt a teljes adásrész.

Járai Mátéék is csak nevetni tudtak, nagyon meglepődtek, de egyúttal élvezték a dolgot. Sok mindenre számítottak a korábbi példákból tanulván, ugyanakkor erre egyáltalán nem, minden az arcukra volt írva.

Még több bulvár: Vajna Timi a világ egyik legmenőbb helyéről jelentkezett be (fotók)