Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

A Konyhafőnök VIP: hatalmas meglepetés, kiesett a nagy favorit

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hatalmas meglepetésre egy olyan versenyző távozott A Konyhafőnök VIP-ból, akit sokan egyértelműen a döntőbe vártak.

Elkezdődött A Konyhafőnök VIP utolsó hete, ami nemcsak azt jelentette, hogy a hírességek végre megkapták séfkabátjaikat, de a mentoraik is bekeményítettek – már amikor épp nem angyalokként repkedtek az égen.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Óriási pillanattal indult a Döntő, hiszen a versenyzők végre magukra ölthették séfkabátjaikat, ami miatt többen el is érzékenyültek, pláne amikor meghallották Ákos és Jenő séf külön nekik intézett szavait.

Az első feladatban igazi delikát különlegességek vártak a versenyzőkre, ráadásul mindannyian kaptak ezek mellé egy-egy meglepetést is. A szerencsén múlt, hogy kihez mi került: volt, aki szarvasgombával, mások csokival, cibetkávéval vagy éppen sáfránnyal dolgoztak. Amikor Járai Mátéhoz került a világ legfinomabb kávéja, Zé gyorsan figyelmeztette: „Vágjátok? Ez az, amit a cibetmacska elfogyaszt és kikakil.”

Máténak sem kellett több, nevetve ismerte be, hogy már-már tipikus, hogy egy ilyen alapanyag nála köt ki. Ez kávévonal a kóstoláson is folytatódott, hiszen a versenyző az ételét nemcsak ízesítette, de díszítette is a különleges elemmel, amit Jenő is meg is evett. A humoros pillanatokat követően egy-két könnycsepp is legördült a hírességek arcán: Ripli Zsuzsi összeomlott a kóstolás után, ahol mentora kemény kritikát fogalmazott meg az ételéről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2