Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

A Konyhafőnök VIP: Járai Máté szinte sokkot kapott (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Járai Máté nem akart hinni a szemeinek, amikor meglátta, hogy miket rejt a bőröndje a konyhában, amiket bele kellett építenie az ételébe.

Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos ismét készültek egy kis újdonsággal, ami miatt már nagyon izgultak a versenyzők. Mindig kapnak valami váratlant, és ez most sem volt másképp, ezúttal egy bőrönd formájában.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Az első feladat után mindenkinek ki kellett nyitnia a titokzatos bőröndjét, amiben két különleges alapanyagot rejtettek el. Ez nyilván máris feladta a leckét a hírességeknek, akik közül talán Járai Máté lepődött meg a leginkább.

Kármán Odett itt még nagyon örült a májnak, ami végül nyers lett, és ez kis híján a kiesésébe került. Végül nem neki, hanem Fésűs Nellynek kellett távoznia a versenyből, aki a döntők kapujában esett ki.

Amikor Máté meglátta a két extra alapanyagot, csak fogta a fejét, annyira nem akart hinni a szemeinek. Kakastaréjt és kakasos nyalókát kapott, amik nemigazán illenek össze egymással az ízvilágot tekintve, de ezt is meg kellett oldania.

Ripli Zsuzsi közben jókat nevetett Máté reakcióján, akinek eleinte ötlete nem volt, hogy mégis mit kezdjen ezzel a két elemmel. Nelly sem járt sokkal jobban – vesét és sört rejtett a bőröndje, nem volt oda értük.

Még több bulvár: Karácsonyi film a Die Hard, vagy sem?