Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Ezzel a kezdőcsapattal áll ki a Real Madrid a Bayern München ellen

A Real Madrid hazai pályán fogadj a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Santiago Bernabeuban.

...svg content...Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, élőben adja a televízió a Real Madrid-Bayern München Bajnokok Ligája elődöntőt. Ez már a visszavágó, és egyelőre semmi nem dőlt el, mert 2-2 lett a végeredmény az első mérkőzésen Münchenben.

Ami már biztos, az a Dortmund döntő szereplése, miután kedd este kiejtették a PSG-t. Mbappé részben magára vállalta a drámai búcsújukat, miközben négy kapufát lőttek és több mint 30 helyeztet alakítottak ki. Érthető módon a franciák edzője is alig hitt a szemeinek, akit röviddel ezután megint a Barcelonával hoztak szóba, ha Xavi ismét elbukna a Bajnokok Ligájában. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Real Madrid egy igen erős csapattal áll ki, de azt sem mondhatjuk, hogy gyenge lenne a kispad. Courtois, Kepa, Militao, Modric, Camavinga, Joselu, Lucas, Ceballos, Garcia, Brahim és Güler is bármikor be tud ugrani. Már a kispaddal is egy versenyképes csapatot lehetne összeállítani, nemhogy a kezdővel.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.