Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Ma eldől, hogy a Real Madrid vagy a Bayern lesz a Dortmund ellenfele a BL-döntőben

Szerda este eldől, hogy a Real Madrid vagy a Bayern München lesz a Dortmund ellenfele a Bajnokok Ligája döntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A PSG és a Dortmund már túl van a Bajnokok Ligája elődöntőjén, de csak egyikük mehetett tovább. Hiába kezdett Mbappé, az első meccshez hasonlóan nem tudta hozni a legjobb formáját, amiből vereség lett. Részben magára vállalta a kiesést, valójában azonban nem rajta ment el a csata, mert sok ziccert hagytak ki.

Összesen hat kapufát lőttek a két meccs alatt, ami beszédes, ráadásul egyikből sem született gól. Csak a kedd esti meccsen több mint 30 kísérlete volt a PSG-nek, ami után érthető, hogy a franciák edzője is felemásan nyilatkozott. Nemcsak ő, hanem a klub elnöke sem tartotta mindezt túl igazságosnak a sorstól, de elismerték a vereséget, és túl fogják tenni magukat ezen az egészen. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A Dortmund hatalmas ünneplést rendezett azután, hogy a PSG szurkolói meggyújtották a németek hatalmas zászlóját a stadionban. Nemigazán gondolta bele, hogy ebből nagyon súlyos személyi sérülés is következhet, ám szerencsére nem történt tragédia.

Szerda este rendezik meg a másik elődöntőt a Real Madrid és a Bayern München között, akik 2-2-vel várják a folytatást. Papíron a madridiak az esélyesebbek a hazai pálya miatt, bár láthattuk, hogy mi történt a Dortmund meccsén, és korábban Manchesterben. A mindent eldöntő visszavágót 21 órától követhetjük figyelemmel az M4 Sporton.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.