Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

A PSG elnöke is megszólalt a furcsa kiesés után a Bajnokok Ligájából

Nasszer al-Khelaifi, a PSG elnöke is mondott pár szót azt követően, hogy a francia sztárcsapat végül búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csak magukat okolhatják a PSG játékosai a kiesésük miatt a Dortmund ellen, mert egyik mérkőzésen sem szereztek gólt a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Számtalan helyzetet, ziccert dolgoztak ki, ráadásul összesen hatszor találták el a kapufát, és egy igen erős kezdővel álltak ki.

Mbappé nagyon fair módon gratulált a németek sikeréhez, és azt mondta, ő sem volt elég jó kedd este. Nem akarta a kapufákra fogni a kiesésüket, és szerinte a Dortmund megérdemelten van ott a döntőben, ahol a Real Madrid vagy a Bayern München lesz az ellenfelük. Szerda este kiderül, ki lesz a másik döntős, addig a Dortmund már hátradőlve várhatja a folytatást. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A PSG edzője is megemlítette a hat kapufát, ő sem akart hinni a szemeinek. Nehéz mindezt feldolgozniuk, viszont hamarosan Mbappé nélkül kell folytatniuk a játékot, mert a francia nem hosszabbított, és a Real Madrid játékosa lesz, akit az Európa-bajnokság után mutathatnak be. A PSG egyelőre nem szerződtetett utódot, ám a nyár folyamán valószínűleg erre is sor kerül, addig jelenleg minden a BL-fájdalomról szól Párizsban.

„A játékosok és az edző mindent beleadtak. Gratulálok a Dortmundnak, mi pedig többet érdemeltünk. Ez egy kemény meccs volt, és büszke vagyok a csapatomra, Európa legfiatalabb csapatára.” – idézte az ESPN Nasszer al-Khelaifit, a PSG elnökét, aki nagyon reménykedett egy döntős szereplésben.

A PSG elnöke szerint nem véletlen, hogy öt év alatt háromszor is ott voltak az elődöntőben, ugyanakkor ez most nem jelent számukra nagy dicsőséget, mert idén sem nyerhetik meg a Bajnokok Ligáját. „Öt év alatt háromszor jutottunk el az elődöntőig. Nem ez a célunk, még mindig a döntőre vágyunk. Ilyen a futball, el kell fogadni, néha nem fair, de elfogadjuk ezt.”