Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

A PSG szurkolói felgyújtották a Dortmund hatalmas zászlóját a stadionban (videó)

Látható módon égni kezdett a Dortmund hatalmas zászlója a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, amiért akár büntetést is kaphat a PSG.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG és a Dortmund kedd este ismét egymásnak feszült azt követően, hogy a franciák kikaptak 1-0-ra Németországban. Azzal azonban nem sokan számolhattak, hogy Mbappé csapata még csak gólt sem fog lőni, hiába a több mint 30 helyzet és a négy kapufa.

Összesen hat kapufát lőtt a PSG a két meccs alatt, amiből egy sem lépte át a gólvonalat. Többek között ez is erős hatással volt a kiesésükre, közvetlen a döntő előtt, addig a Dortmund ezzel egy 11 éves időszakot zárt le, és tekintve a játékukat, reális esélyük van a BL-győzelemre, függetlenül attól, hogy kivel játszanak. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatokat alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Szerda este a Real Madrid és a Bayern München játssza a másik visszavágót, így még egy német házi döntő is megvalósulhat. Nehéz megmondani, kinek örülne jobban a Dortmund, de talán a Münchennek, mert nagyon jól ismerik őket a Bundesligából, és pontosan tudják, mire számíthatnak Tuchel részéről.

A PSG szurkolói közül többen nem bírták a feszültséget, és mint az a videón is látszik, felgyújtották a Dortmund hatalmas zászlóját a párizsi stadionban. Ebből akár súlyos tűzeset is lehetett volna, de szerencsére nem érkezett jelentés égési sérülésekről. Mindenesetre nem kizárt, hogy a történtek miatt vizsgálatot indíthat az UEFA.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Vitézy Dávid pillanatokat alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.