Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

A Konyhafőnök VIP: „Azért sötét sikátorban ne sétáljál mostanában, ha kérhetlek”

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fésűs Nelly nem vette jó néven Osváth Zsolt hátráltatását, és ennek erősen hangot is adott, majd folytatódott közöttük a csipkelődés.

Osváth Zsolt nagy lehetőséget kapott, miután általában ő az, akit hátráltatni szoktak. Most fordult a kocka, és eldönthette, hogy ki kapja a hátráltatást, azt a fajta nehezítést, ami ezen a szinten már igencsak sokba tud kerülni.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A döntése nem volt nehéz, mivel a konyhában egyetlen olyan versenyző volt, aki Rácz Jenő csapatának színeiben indult, illetve Fésűs Nelly korábban már hátráltatta őt. Minden Nelly arcára volt írva, nagyon nem örült a dolognak, mivel akkor még ötlete sem volt a főétele kapcsán.

„Azért sötét sikátorban ne sétáljál mostanában, ha kérhetlek.” – jelezte finoman Nelly. „Ha jót akarsz magadnak természetesen…” Zsoltot nem kell félteni, feltette a színésznőnek a kérdést, hogy mit keres egy sötét sikátorban.

A főzés alatt is ment a csipkelődés, Nelly pedig odaszólt, hogy nem kért tanácsokat, és szerinte Zsolt már megtette azt, amit meg kellett. A youtuber és étterem-tulajdonos csak folytatta és folytatta, ami láthatóan nem tetszett Nellynek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2