A Konyhafőnök: Patrik totál „kihűlt” ettől a feladattól, zseniális volt, amit csinált, és hatalmas dumás (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 09:33

Patrik ismét bizonyította, hogy helye van a döntőben, és minden kétséget kizáróan a legnagyobb figurája ennek az évadnak, de megkockáztatjuk, ez akkor is igaz, ha minden szezont egybevetünk.

Patrik hamar a nézők kedvencévé vált a laza, fiatalos és odamondós stílusával, de közben távolról sem tiszteletlen, ráadásul rendkívül alázatos. Mindent megtesz azért, hogy ne okozzon csalódást, és rengeteget fejlődött a hetek alatt.

Sárközi Ákos számára Patrik egy biztos pont, aki vert helyzetből is képes visszajönni, közben remek ötletei vannak. Legutóbb élete legnagyobb kihívást kellett teljesítenie, mert ezelőtt a legédesebb dolog, amit elkészített a konyhában, az egy lekváros kenyér volt.

Most azonban a Mestercukrász sztárjának utasítására kellett elkészítenie egy olyan édességet, ami a Fujit mintázta. Ez még mind semmi, mert olyan aprólékos volt az édesség, hogy attól mindenki dobott egy hatást a stúdióban, amikor füstölni kezdett a vulkán.

Sarka Kata csajos estén járt, csodálatos ruhát viselt

Fördős Zé tartott attól, hogy ez a feszes stílusú feladat nagyon nem fog feküdni Patriknak, mert totálisan más a karaktere, de a végén annyira belejött, hogy imádta. Az ő alkotása volt a legjobb, külsőre is, ráadásul hatalmas dumát vágott le az értékelés alatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.