Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

A Beckham-család is megmutatta, hogy mibe bújtak bele karácsonykor

not image

A T-800-as

2020. december 27. - 02:54

Külföldön különösen nagy hagyomány, hogy a családok beöltöznek karácsonykor, és ugyanazt a szettet öltik magukra.

Külföldön különösen nagy hagyomány, hogy a családok beöltöznek karácsonykor, és ugyanazt a szettet öltik magukra.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Szép lassan búcsút intethetünk a karácsonyi életérzésnek, és már most megkezdhetjük a visszaszámlálást december 24-ig. Talán az a karácsony merőben más hangulatú lesz, mint az idei a koronavírus után.

A karácsonyt mindenki más és más módon ünnepeli. Vannak, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz, és visszafogottabbak, míg mások követik a trendeket, vagy új dolgokat találnak ki. Országonként is változnak a szokások.

Az azonban jól megfigyelhető, hogy a magyar hírességek között is vannak, akik ihletet merítenek a külföldi társaikból, és azt vagy teljes mértékben lemásolják, vagy átalakítják. A karácsony nemzetközi szinten sokkal nagyobb durranás tud lenni.

Egészen elképesztő környezetből posztoltak Berkiék szenteste

Magyarország még a visszafogottabb nemzet közé tartozik, bár megfigyelhető, hogy egyre több mindenben kezdjük el követni Amerikát az egyes szokásokkal, magával a karácsonyi divattal és az ételekkel.

David Beckham családja mindezt a brit vonallal vegyíti, hiszen Angliából származnak, de egy ideje Amerikába tették át a székhelyüket. Karácsonykor pedig mindenki összegyűlt és ezúttal sem maradhatott el az egyen öltözék.