Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Még csak 10 éves, de már két cége van – 15 évesen akár nyugdíjba is mehet milliomosként

Fotó: pixiespix.com

Szabó Kata

2022. január 17. - 15:15

Az ausztrál kislány, Pixie Curtis masnikat és játékokat árul az interneten két különböző cégben, és ha így folytatja, 15 évesen milliomosként nyugdíjba is mehet.

Pixie már babaként tulajdonos lett, amikor édesanyja megalapította a Pixie’s Bows nevű céget, ahol hajba helyezhető masnikat árulnak. Második cége tavaly jött létre, a Pixie’s Fidgets pedig játékokat árul, melynek teljes árukészlete eladásra került a webshop elindítása utáni 2 napban.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Bár az új árukészletet azonnal berendelték, de az új cég első havi bevétele így is elérte a 200 ezer dollárt, ami körülbelül 45 millió forintnak felel meg. A két cég már a Pixie’s Pix részét képezik, ami egyéb gyerekjátékokat és kiegészítőket is forgalmaz – számolt be a Business Insider.

Az édesanya, Roxy Jacenko lánya történetének hála nagyszámú követőre tett szert a közösségi médiában, Instagramon például már több mint 100 ezer rajongója van. Ennek ellenére Roxy nem szeretné, ha Pixie úgy érezné, hogy muszáj a cégnek dolgoznia, ha később esetleg meggondolja magát.

„Az első naptól kezdve mondtam, hogy abban a pillanatban, amikor Pixie nem akar frontember lenni, vagy nem akar részt venni a Pixie’s Pix és a Pixie’s Bows cégben, akkor újra fogjuk értékelni a dolgot. De egyelőre boldog, nagyon sokat tanul”

– mondta az édesanya, aki több sikeres vállalkozás, köztük egy vezető PR-ügynökség tulajdonosa.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.