Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,64 Ft
Euró
383,59 Ft
Font
450,36 Ft
Bitcoin
68,360 $

Pánik a strandon: felbőszült bika támadt egy turistára (videó)

Többen is felsikoltottak, amikor az elszabadult állat nekirontott egy strandoló nőnek.

...svg content...Fotó: YouTube/FOX 11 Los Angeles
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Strandoló nőre támadt rá egy elszabadult bika egy mexikói tengerparton. A megdöbbentő esetről felvétel is készült, amelyen jól látható, hogy egy szalmakalapos, strandruhás hölgy egy bikát etet a tenger mellett felállított napernyője alatt, ám az állat később az asszony táskáira is szemet vet.

Minden bizonnyal azt remélte, abban újabb csemegékre lelhet, a nő azonban nem igazán örült ennek. Megpróbálja elhúzni onnan a táskáját, azonban a bika ezt nem engedi, tovább keresgél a táskák alján. A nő továbbra sem adja fel, immár megpróbálja elrángatni az állat elől a táskáit. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A szombaton, Cabo San Lucasban történt esetnek más strandolók is szemtanúi voltak, akik közül többen figyelmeztették a nőt, hogy menjen onnan, ne próbáljon szembeszállni az állattal. Az asszony nem hallgat rájuk, ismét a táskák után nyúl, mire a bika lassan megindul felé.

A nő itt már hátrálni kezd, hátat fordít, ám ez felbőszíti az állatot és nekiront a nőnek. A videón hallható, ahogy többen sikoltozni kezdenek. A feldühödött bika itt nem áll meg, újra és újra nekiront a nőnek, felökleli és az oldalába döfi a szarvait – írja a FoxNews.

A nő megpróbál menekülni, de az állat kitartóan küzd vele, többször is a földre löki. Végül néhány bátor strandoló készteti meghátrálásra a bikát, amikor vízzel kezdik locsolni és elzavarják. Ezután az állat odébb áll, a nő pedig saját lábán hagyja el a helyszínt, azt nem tudni, milyen sérüléseket szerzett.