Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Zséda megint lenyűgözte a követőket, gyönyörűnek tartják

A többség abszolúte egyetért abban, hogy Zséda egy olyan természetes szépség, akinek lehetetlen lenne megtippelni a korát.

Fotó: Zséda, teljes nevén Zsédenyi Adrienn többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori Cotton Club Singers vokálegyüttest idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Általában a világsztárok kapcsán élünk ezekkel a példákkal, ami nem meglepő, mert mindenki ismeri őket. Jennifer Lopez a Grammy-gálán is lenyűgözte a közönséget, és csak ámuldoztak, hogy mennyire fiatalos.

Ha már Grammy-gála, említsük meg a szintén kortalan Heidi Klumot, aki nem mellesleg továbbra is a világ egyik legvonzóbb nője. A világhírű modell nagyon is érzi a divatot, és a megjelenései egyszerűen káprázatosak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A másik személyes kedvencük Salma Hayek, aki szintén hasonlóan fiatalos, mint Jennifer Lopez. Emellett egy nagyon vidám karakter, aki érti a humort, szereti is, és olyan női vonalai vannak, hogy leesik tőle az ember álla.

Magyarországon is sok példát találhatunk a kortalan sztárokra, Zséda például az egyik legismertebb közülük. Emellett ugyanúgy sokat ad a megjelenésére, és valahogyan a kisugárzása is más.

Az esetek 99%-ban elegáns ruhát visel, de sportosan is ugyanúgy megvan az a fajta különleges kisugárzása. Most egy sötétebb színű ruhát választott, ami sok esetben sejtelmes, ám pontosan ez adja meg a megjelenés ízét.