Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Mióta itt jártál:

Heidi Klum egészen közelről mutatta meg a látványos dekoltázsát

Fotó: Heidi Klum volt német topmodell, üzletasszony a Topmodell leszek! (Germany's Next Top Model) című német tehetségkutató döntőjében 2019. május 23-án. MTI/EPA/Sascha Steinbach
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű modell rátett egy lapáttal, és közeli fotókat is közölt magáról, a szexi megjelenéséről a 2023-as Grammy-gáláról.

Azok, akik figyelemmel követték az idei Grammy-gálát, nem unatkozhattak. Egy nagyon izgalmas és látványos gálán vagyunk túl, melynek ideje alatt Beyoncé abszolúte felért a csúcsra, és bizonyította, mindig van feljebb.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

A világsztár ráadásul a Grammy előtt tett egy hatalmas bejelentést, ami pillanatok alatt bejárta a nemzetközi sajtót. Egy olyan hírességről beszélünk, aki megérdemli a sikert, a csillogást, és mindig képes megújulni.

Ugyanez igaz Heidi Klumra is, aki sokak számára még vonzóbb, mint hosszú évekkel ezelőtt. A fiatalság önmagában semmit nem jelent, csak egy évszám, sokszor 30 és 40 felett érjük el azt a szintet, ami előtt mindenki fejet hajt.

Világsztárok sora jelent meg a gálán, Jennifer Lopez is csodálatosan nézett ki, mindenkit lenyűgözött. Klum szettje felvette vele a versenyt, és azóta újabb fotók jelentek meg a modell megjelenéséről.

Fogalmazzunk úgy, hogy nemigen volt izgalmasabb dekoltázs az övénél, mint azt láthatjuk a közeli fotókon. A tökéletes hollywoodi fogsor is kiemelendő, egyszerűen minden tökéletes a szupermodellen.