Korábbi csapattársa szerint Zidane nem akar a PSG-hez menni

Fotó: MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 8. - 09:58

Charbonnier az 1998-as világbajnok francia válogatott találkozóján váltott pár szót a legendával. 

Zinedine Zidane mostanában rengeteg beszédtémát szolgáltat: folyamatosan érkeznek az újabb és újabb hírek arról, hogy éppen hol folytathatja pályafutását edzőként. 

Felmerült a Newcastle is egy időben, majd a Manchester United, azonban a pletykák szerint Zidane felesége nem szeretne Angliába költözni, viszont van egy csapat, amellyel folyamatosan hírbe hozzák a korábbi francia labdarúgót, ez pedig a Paris Saint-Germain. 

Egy Twitterre kikerült fotó kapcsán azonban talán közelebb lehetünk a megoldáshoz, mint valaha. Zidane Párizsban tartózkodott korábbi válogatott csapattársaival, majd a Place Vendôme előtt fotózkodott az 1998-as világbajnokságot nyerő csapattal, jelen volt többek között  Youri Djorkaeff, Frank Leboeuf, Alain Boghossian, Bixente Lizarazu és Fabien Barthez is. 

Lionel Charbonnier, a korábbi harmadik számú kapus ezen az eseményen találkozott Zidane-nal, akitől nem volt rest megkérdezni, hogy ő lesz-e a PSG következő edzője. Elmondta, hogy bár konkrét választ nem kapott, ezek az érzések illusztrálják a legjobban a gondolatait, de mindenkit megkért arra, hogy ne tényként kezeljék a szavait. 

“Az az érzésem, hogy szerintem Zizou nem igazán akar a PSG-hez menni, de – és ez csak az én érzésem – ha aláír a PSG-hez, akkor a futballtörténelem legnagyobb szerződését ajánlották neki”

– magyarázta az egykori játékos az RMC műsorában

Jelenleg őt tartják a legesélyesebbre a párizsi pozícióra, hiába hozza az eredményeket Mauricio Pochettino csapata, mégis sorban kapja a kritikákat az argentin edző.