X-faktor: az egyik legnagyobb figura, és még jó hangja is van (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 25. - 19:25

Imi Plaza Londonból érkezett, tehát elég nagy utat tett meg azért, hogy a magyar X-Faktorban szerepelhessen. „Én azt gondolom magamról, nem vagyok egy átlagos ember.”

„Ha felveszek egy sima pólót és farmerral, akkor is ki fogon tűnni.” – mondta határozottan az énekes a válogató helyszínén. Imi Plaza úgy érzi, a stílusra születni kell, és ha bemegy egy boltba, akkor pontosan tudja, hogy mit, mikor és mivel fog felvenni.

„Nekem ez fontos!” Úgy érzi, ez a műfaj nem ismerhet határokat, és ezzel együtt újnak, frissnek tartja magát, illetve változást tud hozni, miközben már most nemzetközi karrierről álmodik.

Imi már Miller Dávidot is megviccelte, amikor eljátszotta, hogy nem beszéli a magyar nyelvet. Ezután következhettek az X-Faktor mentorai, akiknek hamar elmondta, hogy meg akarja nyerni a tehetségkutatót.

Kulcsár Edina után Szabó Zsófi is megmutatta, hogyan rappel, nagyot szólt (videó)

A 36 éves versenyző nagy bulit csinált, a közönség is élvezte. Igazi sztárként jelent meg a színpadon, Csobot Adél is élvezte a produkciót, akárcsak Gáspár Laci, aki komoly dicséretekkel halmozta el: jól énekel, jól mozog, nagy fazon és imádja a 80-as éveket, ami abszolúte közös pont.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.