Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

X-Faktor: itt a magyar Snoop Dogg, nem hiszed el (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 25. - 12:21

Varga Richárd is a jelentkezők között volt, illetve azon versenyzők között, akik rappelve szerették volna lenyűgözni az X-Faktor mentorait.

Richárd egy széken ülve bóbiskolt el, majd szóltak neki, hogy eljött az idő, jelenése van az X-Faktor mentorai előtt. „Gengszterparti a házban.” – mondta a kamerák előtt a rapper, aki magabiztosan közelítette meg a színpadot.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Az 1996-ban született rapper, aki ritka tehetségnek tartja magát, és annyira laza volt, hogy még Millár Dávidot sem szúrta ki a backstage-ben, azonnal a színpadra ment. Dávidot is meglepte a jelenet, mivel általában a show előtt vele beszélgetnek a jelentkezők.

Richárd kissé lassan válaszolgatott a kérdésekre, mintha még mindig aludt volna. „Oh, nagyon be van lassulva tesa…” – reagált Gáspár Laci, aki szintén hamar kiszúrta, hogy itt most valami nem stimmel, vagy felettébb furcsa.

Sokkoló jelenet az X-Faktorban: nyakba akarták önteni Gáspár Lacit, majd hozzávágták a mikrofont

Csobot Adél próbált fülelni, de keveset lehetett érteni a 24 éves versenyző rappjéből, gyakorlatilag semmit. Mielőtt félbeszakították volna, Richárd leállt a dallal, ami gyakorlatilag csak pár másodpercig tartott.

Lapozó: 1 2