Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

X-Faktor: „Engem nem érdekel, hogy Adél kivel tudna együtt dolgozni”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 14. - 19:22

ByeAlex éles véleményt fogalmazott meg arról, hogy ki lenne a helyes választás Csobot Adél számára.

Az X-Faktorban mindig is voltak nehéz döntések, és lesznek is. Számtalan ilyen helyzetet láthattunk már, elsősorban amiatt, mert a mentorok nem értettek egyet egymással a kérdésekben.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Csobot Adélnek is feladták a leckét a versenyzők, akik közül hatalmas meglepetésre a zenekarokkal dolgozhat együtt. Élete talán legnagyobb kihívása ez, és egyenesen imádja, rendkívül motivált.

Ugyanakkor a mentortársai nem mindig értettek vele egyet, és miután két zenekart egyenes ágon juttatott be az élő show-ba, Puskás Petin, ByeAlexen és Gáspár Lacin múlt, hogy ki legyen az utolsó bejutó.

Alex sem értette a dolgot, mert szerinte az ő általa favorizált zenekar élén egy olyan énekes áll, aki az összes kategóriát tekintve is az egyik legjobb. Ennek ellenére nem vitte be őket egyenes ágon, és Laci kiemelte, hogy ennek oka van.

X-Faktor: így hozták meg a drámai döntést Árvavölgyi Patrikról Gáspár Laciék

A fő ok az, hogy Adél egyszerűen nem látott bennük annyit, független attól, hogy Laci, Peti és Alex igen. A másik oldalon pedig ott van a nagyon fiatalokból álló együttes, akik azonban Alexet nem győzték meg túlságosan.

Lapozó: 1 2