Will Smith DJ-nek is penge, és közben rappel (videó)

Fotó: Instagram/Will Smith
not image

Hujber Dávid

2021.május.16 - 10:14

A világsztár sok mindenben tehetséges, és ezt rendre prezentálja számunkra, így tett legutóbb is, amikor bemutatta, hogy mennyire jó DJ és rapper.

Will Smith egy igazán sokrétű karakter, és mindig dolgozik valamin. Noha voltak filmjei, amik nem hozták a várt sikert, soha nem mondhattuk rá azt, hogy kiesett volna a hollywoodi elitből, ahol csak kevesen maradnak meg hosszú távon.

Will azonban évtizedek óta ebben a körben érezheti magát, mivel még mindig rengeteg embert képes a mozikba csábítani. Igaz, a koronavírus idején ez problémásabb, de hamarosan minden újra a régi lesz, és már Magyarországon is zöld jelzést kaptak a mozik.

Nehéz lenne megmondani, hogy Smith miben a legjobb, még akkor is, ha számos hatalmas filmsiker van mögötte. Sokak számára ő “csak” egy színész, míg mások a zenészt is látják benne, hiszen egy ilyen karrier is van mögötte.

Tóth Gabi egy szelfivel is képes lenyűgözni követőit, itt a példa

Bizonyított már eleget, ahogyan azt is, hogy mennyire jól rappel, és csak úgy vág az esze freestyle közben. Szóval nem lehet őt nem kedvelni, komoly szerepekben is megmutatta, hogy mire képes, és jól áll neki.

Nemrég hatalmas edzésbe kezdett, hogy leadja a rengeteg plusz kilót és izmosabbá váljon, mint eddig bármikor, de addig is gondoskodik a szórakoztatásunkról. Most épp DJ-nek állt, és közben még rappelt is alá.