Tóth Gabi egy szelfivel is képes lenyűgözni követőit, itt a példa

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021.május.14 - 10:52

Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy itt az újabb példa, hiszen nem ritkák az ehhez hasonló képek az énekesnőtől.

Tóth Gabi az elmúlt években sokkal inkább spirituálisabbnak tűnt, mint azelőtt, vagy szimplán bátrabban beszél az érzéseiről. Ez fontos, hiszen nemcsak szimpla „rajongói tartalmakat” közvetít, hanem mélyebb gondolatokat is.

Manapság a mélyebb gondolatok igazi hiánycikké váltak, részben annak köszönhetően is, hogy túlságosan is felgyorsult a világunk, rengeteget dolgozunk, és képesek vagyunk elsiklani az igazán fontos dolgok mellett.

Napi szinten tapasztaljuk ezt, és kissé kiábrándító, amikor ezzel tisztában vagyunk, mégis folytatjuk. Sokat segít, ha időt szánunk magunkra, önmagunk megismerésére, és meghallgatunk pár érdekes gondolatot.

Zámbó Krisztián szerint, ha Jimmy túl is éli a balesetet, már nem lett volna a régi

Gabitól mindez nem esik távol, többen valószínűleg emiatt is követik őt a közösségi médiában, ahol nem kevesen álltak be mögé. Az Instagramon például lassan már félmillió követőt számol, ami abszolút topszint.

Gabi ezúttal egy kedves szelfivel jelentkezett, ami azonnal lenyűgözte a rajongókat, és sorra kapta a bókokat, valamint a likeokat. A képet többek között Gáspár Bea, Győzike felesége is likeolta, aki valószínűleg szintén a követők táborát erősíti.