Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Kiderült, miért fizette le az osztálytársait Tuvic Aleksandra

Tuvic Aleksandráról is érdekes dolgok derülnek ki a Párharcban, amiben a párjával közösen vesz részt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Párharc kalandjai folytatódnak, és már a játék elején viták törtek ki. Rékasi Zsigmond nem hagyja magát, és keményen odaszólt Meggyes Dávidnak. Stana Alexandra párjának ez már sok volt, és szerinte a 19 éves fiú magas lovon ül.

Közöttük még lesznek viták, harcok, nem szimpatizálnak egymással. Hamarosan pedig párbajra kerül sor, így rövidesen elköszönünk egy párostól, akik nem folytathatják tovább a versenyt, és tudjuk jól, elsőnek kiesni kissé kellemetlen. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Meglátjuk, mit hoz a következő nap, de azt már biztosan tudhatjuk, Tuvic Aleksandra miért fizette le az osztálytársait. A kérdezz-felelek játék során kellett tippelnie a párjának, vajon melyik tantárgy volt az, ami kapcsán A Nagy Ő korábbi szereplője lefizette a társait.

„Szerintem a kémia” A válasz nem volt helyes, így a lány még nehezebb helyzetbe került odafent. Nem is bírta túl sokáig, de legalább nem adta fel, ellenben Nemazalánnyal és Gáspár Beaával, akik nem akartak csobbanni.

Tuvic Aleksandra elárulta, rajzóra volt a tantárgy, aminek hallatán mindenki felnevetett. Meglepődtek, hogy rajzóra miatt fizette le a társait a lány, nemigazán értették, miért pont rajzban kellett segítséget kérnie.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.