Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Xbox Game Pass: ma érkezik a Tomb Raider: Definitive Edition

Lara Croft újabb kalandjai érkeznek Xboxra.

...svg content...Fotó: Crystal Dynamics
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Május 2-án, vagyis ma csatlakozik az Xbox Game Passhoz a Tomb Raider: Definitive Editon. Noha még nem került fel a legjobb Xbox-os akció-kalandjátékok listájára, a Crystal Dynamics Tomb Raiderje kétségkívül egy fantasztikus cím, és minden Lara Croft-rajongónak ki kell próbálnia.

A Lara Croft eredettörténeteként működő Tomb Raider rebootban a főhősnő maga mögött hagyja régi életét, hogy megrögzött túlélővé váljon, miközben megpróbálja befejezni apja művét. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Miután hajótörést szenved egy misztikus szigeten, Croftnak az ösztöneire kell hagyatkoznia, hogy túlélje a rá váró könyörtelen veszélyt, miközben megpróbálja feltárni az elfeledett sziget sötét történetét is.

Noha ebbe a részbe nem került be olyan sok rejtvényfejtés, ami van, azt egészen izgalmas módon lehet megoldani, a nyersanyagok felkutatásának szükségessége pedig csak egy újabb okot ad arra, hogy előrehaladás közben alaposan átfésüljük a környezetet.

Az Xbox Game Pass vagy PC Game Pass előfizetéssel rendelkező játékosok tehát csütörtöktől játszhatnak a Tomb Raider: Definitive Editionnel Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és PC-n, míg az Xbox Game Pass Ultimate tagok az Xbox Cloud Gaming-en keresztül is streamelhetik a játékot. Mivel pedig ez a Definitive Edition, a játék összes DLC-jét tartalmazza.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.