Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Curtis teljesen kiakadt, faképnél hagyta Az álommeló versenyzőit

A rapper nagyon nem erre számított, kiakadt azon, amivel szembesült, s végül kiviharzott a stúdióból.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az álommeló legújabb részének előzeteséből kiderül, hogy a versenyzőknek egy váratlan helyzettel kellett megbirkózniuk, amikor a cateringes cég váratlanul eltűnt. Első körben azon igyekeztek, hogy a magyar David Guetta minden igényét kielégítsék, ám a látottak alapján ez nem teljesen jött össze, csak „nagyjából”.

Majd megjelent Curtis, aki eléggé meglepődött a kialakult helyzet miatt, nem erre számított. De a jelöltek sem, akik láthatóan ledöbbentek, amikor a rapper feltűnt. Csak kapkodták a fejüket, miközben a rapper egyre dühösebb lett, amiért először fel sem ismerték, ráadásul a felmerülő kérdéseire sem tudtak megfelelő választ adni. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Mindenki meglehetősen zavarban volt, igyekeztek Curtis szolgálatára lenni, aki azonban nem tudta megbocsátani, hogy ilyen fogadtatásban volt része. Egyúttal furcsállotta a helyszínt is, mint mondta, „ettől eggyel nagyobb helyeken” szokott fellépni. Ennek kapcsán arról tájékoztatták, ez most egy VIP-buli lesz ötven vendéggel.

Majd a rapper arra utasította a többieket, hogy szerezzék be a mikrofonját, mert másét nem hajlandó használni. „Múltkor is odaadtak egy szar mikrofont, és azóta ilyen a szám. A saját mikrofonomat kérem szépen” – mondta. Közben egy kis harapnivalóval kínálgatták, de Curtist ez is bosszantotta, Ráhel kezdeti viselkedése miatt nagyon megorrolt rá.

Azt beismerte, hogy Petin látta, hogy igyekezett uralni a helyzetet, megoldani a problémát, bár a gyorsaságukkal nem volt túl elégedett. „Dehogy várok, hát nekem nincs erre időm. Figyelj csak, csináljátok csak tovább, ez meg majd ki lesz számlázva, mert ez így nagyon nem…Érezzétek jól magatokat, majd elküldöm a számlát és megoldjátok” – mondta.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.