Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,89 Ft
Euró
388,36 Ft
Font
456,45 Ft
Bitcoin
67,663 $

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Martin Meissner
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Borussia Dortmund szerdán hatalmas győzelmet aratott, ezzel pedig bebiztosította a helyét a Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában, az ötödik helyen. Érdekesség, hogy a következő idénytől a BL-ben ligarendszerben a jelenlegi 32 helyett már 36 csapat fog játszani.

A szerdai győzelmével a Borussia Dortmund tehát garantáltan ott lesz a rangos megmérettetésen, de biztos helye van a már bajnok Bayer Leverkusen mellett a Bayern Münchennek is, továbbá az előző idényben még osztályozós, de jelenleg harmadik VfB Stuttgartnak is, az ötödik német csapat pedig az RB Leipzig. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

Mint ismert, az már korábban kiderült, hogy a németek mellett az olaszok küldhetnek öt csapatot a BL-be, itt azonban még nem végleges a lista.

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.