Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Újabb kerületekben indít polgármesterjelöltet a Tisza Párt

Ezzel pedig összesen négy kerületben indítanak polgármesterjelöltet.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az Index számolt be arról, hogy a a Nemzeti Választási Iroda honlapján szereplő információk szerint Balogh Balázs, a Tisza Párt 18. kerületi polgármesterjelöltje május 2-án átvette az ajánlóíveket. A portál úgy tudja, a Tisza Párt a III., a VII., és a XI. kerületben is indít polgármesterjelöltet.

Információik szerint a a VII. kerületben Lajos Bélát, a Színes Erzsébetváros képviselőjelöltjét indítaná a Tisza Párt. A XI. kerületben pedig Orbán Árpád Istvánt indítanák polgármesternek, aki szintén május 2-án átvette az ajánlóíveket. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter május elsején Sümegen, egy kampányrendezvényen osztotta meg, már nincs elég idejük arra, hogy főpolgármester-jelöltet indítsanak és többséget szerezzenek a közgyűlésben, ugyanakkor arra van lehetőségük, hogy fővárosi listát állítsanak, ehhez pedig legalább három kerületben kell polgármesterjelöltet indítaniuk.

Karácsony Gergely is reagált a Tisza Párt lépésére, s úgy fogalmazott, „velem Budapest érdekében csak az nem tud együttműködni, aki nem akar”, hozzátéve, hogy „ez a Tisza Pártra is érvényes”.

Ugyanakkor úgy vélte, „a 18. kerület sokkal jobb hely lett azóta, hogy Szaniszló Sándor polgármester és csapata vezeti”, ezért szerinte a „vele szemben való indulás, egy helyben ismeretlen jelölttel nem a NER lebontását, hanem épp a visszaépítését szolgálja”.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.