Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Eva Longoria lehengerlően fest testhezálló vörös ruhájában

A rajongók szinte szóhoz sem jutnak a fotók láttán.

...svg content...Fotó: Instagram/Eva Longoria Baston
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban napvilágot látott a hír, miszerint Eva Longoria férjével, Jose Bastonnal, valamint ötéves fiukkal, Santiagoval Los Angelesből Spanyolországba költöznek. Állítólag elsősorban a munka miatt döntöttek így, bár azt nem tudni, milyen projektről van szó pontosan. Egyúttal tény, hogy nem végérvényesen hagyják maguk mögött Amerikát, csak egy rövid időre.

Egyes források szerint a színésznőnek egy mesés, több hálószobás, medencés nyaralója is van Marbellán, minden bizonnyal ott fogják majd eltölteni a következő hónapokat. Ha pedig hiányolnák a barátaikat, családtagjaikat, bármikor vendégül tudják őket látni az ingatlanban, sok szép pillanatot tölthetnek el együtt. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Míg ha nem a családdal töltenek majd minőségi időt, minden bizonnyal a munkában merülnek el, vagy számos fontos eseményen vesznek részt, mint legutóbb. Eva Longoria ugyanis nemrégiben friss fotókat töltött fel az Instagram-oldalára, amelyeken egy csodás vörös ruhában látható. Követőinek elakadt a szava a testhezálló darab láttán, ami igazán kiemeli a színésznő remek alakját.

Sokan megjegyezték azt is, hogy ez a ruha igazán emlékezteti őket a Született feleségekbeli karakterének stílusára, vagyis pont olyan, amit Gaby Solis is viselne, ha egy különleges eseményre volna hivatalos. De a színésznő kiegészítőire is biztosan helyeselve rábólintana, ugyanis a csillogó nyaklánc, az apró fülbevaló és az ezüstszínű magassarkú remekül kiegészítik a szettet.

Emellett a füstös szemsmink és a fekete szalaggal átkötött, lófarokba fésült haj is remek választás volt Longoriától, bár ebben semmi meglepő nincs, hiszen remek az ízlése, mindig jól választ. „Sose mondj nemet egy vörös ruhára” – írta a bejegyzéshez, amivel a rajongók is egyetértettek, mondván, csodásan áll neki ez a szín.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.