Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Kulcsár Edina: nem örülnék, ha a lányom ennyire kitenné magát a „kirakatba”

Ehelyett az egyszerűségre bátorítja a Miss World Hungary jelentkezőit.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Miss World Hungary castingján zsűriként van jelen a korábbi szépségkirálynő, Kulcsár Edina, aki számára több olyan sarkalatos pont van, amit a lányok pontozásánál figyelembe tudott venni. Mint mondta, több olyan lány van, aki a mai trendeket követi, ám hozzá ez nem igazán áll közel. „Jobban szeretem, amikor nem mutatunk ki mindent, hanem sejtelmesen csak egy picit” – fogalmazott.

„Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több. A mai világban nincs olyan, hogy vagy ez vagy az, hanem mindent lehet látni, így az idei felhozatal is nagyon vegyes. Egy biztos, ha az én lányom nagyobb lenne, én nem feltétlen örülnék neki, ha ennyire kitenné magát a ’kirakatba’. Ettől függetlenül mindegyik lány nagyon szép és csinos” – tette hozzá Edina. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Majd azzal folytatta, szerinte nincs olyan, hogy ideál, hanem egy komplett kép, ő pedig személy szerint ezt nézi, illetve a cipőválasztásra is odafigyel, de ezt sem vasszigorral teszi – írja a Bors. A cikkben felidézik, az édesanya tíz éve nyerte el a koronát, ez alatt az idő alatt pedig rengeteg olyan tapasztalatot szerzett, amit szeretne továbbadni a következő generációnak.

„Nekem az örök tanácsom az, hogy mindenki adja önmagát. Azt gondolom, kiemelkedően fontos a természetesség és itt nem feltétlen a külső jegyekre gondolok, hanem arra, hogy adja magát az illető. Ne vegyen fel szerepet és gondolja, hogy ez előre juttatja majd, mert a végtelenségig úgysem tud abban a szerepben maradni” – fogalmazott Kulcsár Edina.

Az egykori szépségkirálynő és férje, G.w.M. már nagyon várják gyermekük születését, akiről már azt is tudni lehet, hogy fiú lesz. A terhesség kapcsán a rapper korábban úgy fogalmazott, hogy ez egy hatalmas áldás, nagy vágya teljesül azzal, hogy Edinával fiuk születik. Ha pedig a születendő gyermeke is rapsztár akarna lenne, teljes mértékig támogatná, szülőként maximálisan mellette szeretnének állni mindenben.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.