Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

G.w.M. a születendő fiáról: ha ő is rapsztár akarna lenni, teljes mértékig támogatnám

Kiemelte: igazán fontosnak tartja, hogy ha a gyermeke el szeretné érni valamit az életben, akkor szülőként maximálisan mellette álljanak.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk már nagyon várják gyermekük születését, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. A terhesség kapcsán G.w.M. korábban úgy fogalmazott, hogy ez egy hatalmas áldás, s ezzel nagy vágya teljesült. „Amikor megismertem Edinát, akkor azt mondtam neki, hogy szeretnék tőled egy babát, egy kisfiút” – mondta.

„És tudom a nevét is, és ez lesz a neve. És akkor most ez úgy összejött, hogy kisfiú lesz… majdnem elmondtam, mi a neve. (…) Szóval maximális az öröm” – tette hozzá akkor. Most pedig a Bors kereste fel a boldog édesapát, akitől azt szerették volna megtudni, hogyan reagálna arra, ha pár év múlva kisfia is zenei pályára szeretne lépni, illetve rapkarriert fontolgatna. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Erre G.w.M. úgy felelt: „Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, akkor szülőként maximálisan mellette álljunk, s megadjuk neki azt a biztonságot, ami szükséges”.

Ezt követően azt is elárulta, Edinával apás szülést terveznek-e. „Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!” – jelentette ki a rapper. Mindemellett arról is szót ejtett, hogy sok leendő szülővel ellentétben nem vesznek meg semmit előre a kicsinek.

Elmondása szerint babonából cselekednek így, és a közeljövőben nem is terveznek ezen változtatni. „Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában” – magyarázta G.w.M.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.