Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Kulcsár Edina: ha nem csinálunk semmit, az is nagyot szól

Párjával nagyon várják gyermekük születését, ám azt egyelőre nem árulták el, hogyan és mikor fogják tudatni a rajongókkal, hogy mi lesz a kicsi neve.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert. G.w.M. múlt hónapban jelentette be, hogy szerelme ismét babát vár. Ekkor azt is elárulták, hogy Kulcsár Edina kisfiút hord a szíve alatt, s mindketten nagyon örültek, amikor ezt megtudták. Az egykori szépségkirálynő negyedik alkalommal várandós az élete során, az első két gyermekének édesapja Csuti.

A volt férjével való kapcsolatát azonban nem tudta megmenteni, hiába küzdöttek érte sokáig mindketten, végül a válás mellett döntöttek. Később jött a hír, hogy Edinára ismét rátalált a szerelem, mégpedig a rapper személyében, akivel rövidesen hivatalosan is egy család lettek, amikor a tervezettnél hamarabb fogant meg a kicsi. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

De ezt egyikük sem bánta, boldoggá tette őket a tudat, hogy ismét szülők lesznek, így örömmel várták kislányuk születését. A kicsi születése előtt egybe is keltek, az esküvőjük épp olyan volt, amilyennek megálmodták. A volt szépségkirálynő újabb terhessége kapcsán korábban úgy fogalmazott G.w.M., hogy ez egy hatalmas áldás, s ezzel nagy vágya teljesült.

Nemrégiben pedig a Blikknek beszéltek a babavárásról. „Amikor megismertem Edinát, akkor azt mondtam neki, hogy szeretnék tőled egy babát, egy kisfiút. És tudom a nevét is, és ez lesz a neve. És akkor most ez úgy összejött, hogy kisfiú lesz… majdnem elmondtam, mi a neve. (…) Szóval maximális az öröm” – árulta el a rapper.

„Tényleg hálásak vagyunk Istennek a gyermekáldásért” – emelte ki. Amikor arról faggatták őket, hogyan fogják tudatni a követőikkel, hogy mi lesz a baba neve, G.w.M. azzal viccelődött, hogy ráírja egy női fehérneműre, felveszi, majd posztol egy képet. „Olyan nem lesz” – tette hozzá a párja nevetve. „Ha nem csinálunk semmit, az is nagyot szól, úgyhogy ebbe biztos vagyok” – jegyezte meg.