Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Így táncol odahaza Tóth Gabi (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon lazára vette a figurát, és ismét egy humorosabb videóval állt elő a közösségi oldalán.

Tóth Gabit nem kell félteni, akkor sem, ha humorról van szó. Nagyon szeret nevetni, imádja a vicceket, a humoros jeleneteket, amit már számtalanszor bizonyított a Sztárban Sztár leszek! évadai alatt.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Ezzel együtt legalább ugyanennyire érzelmes is, hamar át tud szellemülni, és mélyen meghatják az emberi történetek. A műsorban nem egy ilyen történetet hallhattunk már, amik rendre mélyen megütötték a nézők lelkét.

Gabi az elmúlt időszakban volt fent, és nagyon lent is, köszönhetően az őt ért támadásoknak, amikből mindig akad. Halálos fenyegetésekből sem egyet kapott, amivel minden határon túlmentek az őt gyűlölők.

Az énekesnő egy ideje újra jól van, elengedte ezeket a negatív energiákat, és sokkal inkább arra koncentrál, hogy boldog legyen. Minimum egy oka van rá, a kislánya, akit mindennél jobban szeret és imád.

Mostanában nem egy humoros videót láthattunk Gabitól, és már itt is van a következő, megvillantva a tánctudását. Jól és szexin mozog, ha rajtunk múlna, biztosan a Dancing with the Stars mezőnyében látnánk, feküdne neki a dolog.

Még több bulvár: Különleges pózban villant meg Horváth Éva formája