Clouds
21 Budapest
Dollár
354,15 Ft
Euró
385,98 Ft
Font
432,86 Ft
Bitcoin
23,611 $

Különleges pózban villant meg Horváth Éva formája

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Éva egyre magasabb szintre kerül a jógázás világában, ami az új szenvedélye, és sokat is formál rajta.

Sokan gondolják azt, hogy a jóga a nők mozgáskultúrája, de ez tévedés. Mindkét nem számára kifizetődő, nemcsak testileg, hanem mentális és lelki szinten is, nagyon sokat képes hozzáadni az életünkhöz.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Az érzelmi intelligenciára is hatással van, és közben folyamatosan motiválja az embert az új gyakorlatok elvégzésére. Különleges energiák szabadulnak fel jógázás közben, ami egyúttal terápiának is tekinthető.

Horváth Éva is egyre többet ismer meg a jógáról, és magasabb szinten van, mint eddig bármikor. Egy mozgáskultúra, amiben mindig lehet tanulni valamit, magunkat illetően is, akár testileg, akár lelkileg.

Éva Balin kezdett el mélyebben foglalkozni a témával, és megtalálta a jógázásban, ami kiegészíti őt. Látható a fejlődés a testén, illetve azokon a mozdulatokon, amik eddig nemigazán mentek neki, vagy nem olyan szinten.

Alább is egy olyan mozdulatot láthatunk,mely egyszerűnek tűnhet, ám messze nem az. Éva jógázással nyitotta a napot, ráadásul egy olyan helyszínen, ahol az ember még inkább egyensúlyban érezheti magát.

Még több bulvár: Berki Mazsi elárulta, milyen lesz az idei karácsonya Krisztián nélkül