Clouds
21 Budapest
Dollár
359,60 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
445,73 Ft
Bitcoin
23,824 $

Tóth Gabi: a lányom születésével találtam vissza önmagamhoz

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Állítása szerint olykor egy gombócot érez a gyomrában, amitől tudja, hogy van még helye a színpadon, mert akkor a legjobbat fogja adni.

Tóth Gabi arról írt a csalad.hu oldalán, milyen gyorsan elrepül az idő, hiszen a kislánya immár fel-le szaladgál az otthonukban, miközben vidáman csacsog, pedig nem is olyan rég még egy aprócska baba volt az édesanyja karjaiban.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Elmondása szerint saját magát és a párját látja benne, viszont teljesen ámulatba ejti, hogy a három esztendős gyermeke milyen bölcs és felelősségteljes tud lenni, akinek köszönhetően az énekesnő számára is értelmet nyert minden.

„A múltam, a jelenem és a jövőm ebben a kis új életben összeforrt. Tudom, hogy sok interjúban elmondtam, de tényleg azt érzem, hogy az ő születésével találtam vissza önmagamhoz, a saját értékeimhez, amiket továbbadhatok neki is”

– vallotta be.

Közben Hannaróza zsúrja és az új dala debütálása miatt is izgult, amitől egy gombócot érzett a gyomrában, de állítása szerint innen tudja, hogy van még helye a színpadon, mert akkor a legjobbat fogja adni.

Majd az énekesnő a kislányára pillantott, aki boldogan kacagott, mialatt a születésnapját ünnepelték, s ettől minden kérdéséről megfeledkezett, ami addig foglalkoztatta. Úgy érezte, a kicsi számára ők a lehető legjobb szülők, neki pedig mindössze annyi a dolga, hogy többé ne kételkedjen önmagában.