Tóth Gabi megérkezett, és nem kicsit

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021.május.13 - 01:18

Gabit sem kell félteni, ha divatról és megjelenésről van szó… Ez a szett is komolyan áll a TV2 sztárján, aki nagyon büszke lehet az alakjára.

Tóth Gabi már számtalanszor bizonyította, hogy szinte minden jól áll neki. Az évek alatt nem egyszer váltott stílust, majd szép lassan kialakult az az igazán egyedi stílus és karakter, ami a leginkább őt tükrözi.

Láthattuk már magyar népviseletben is, ami szintén remekül illik hozzá, és igazán különleges képek készültek róla. Ugyancsak nagyon erős volt a Sztárban Sztár leszek! promóciójához készült felvételek, amiktől sokan dobtak egy hatást.

Gabi remek példa arra, hogy a várandósságot követően is lehet egy nő a régi formájában, vagy még annál is jobb. Nyilvánvalóan ebben sok minden játszik szerepet, de ha az ember kellően kitartó, akkor a végeredmény lenyűgöző lehet.

Gyuricza Dóri válasza arra, hogy összeházasodott-e már Rácz Jenővel

Többen mondták már, hogy az énekesnő soha nem volt ilyen jó formában, mint jelenleg, és egyet kell értsünk velük. Nehéz lenne elképzelni azt, hogy Gabi még ennél is lehetne jobb, mert most lehet az abszolúte tökéletes formában.

„Nagyon jól áll az új stílusod, bár… neked minden jól áll!!” – írta az egyik kommentelő Gabi új képe alapján, ami miatt ez a cikk is megszületett. Az új frizura szintén telitalálat volt a részéről, amit hetek óta dicsérnek a rajongók, követők.