Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Tóth Andiék megint bődületesen nagyot mentek, Gabriela Spanic visszatért (videó)

Instagram/Dancing with the Stars
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengetegen várták már ezt a produkciót, talán minden eddiginél jobban, hiszen három hatalmas név lépett egyszerre színpadra.

A Dancing with the Stars második évadából már kevesebb van előre, mint hátra. Szép lassan közeledünk a döntőkhöz, miután kezdetét vették azok a hetek, amikor a sztároknak dupla táncot kell betanulniuk.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Schobert Lara csodálatos ruhája a szalagavatóján

Ez természetesen még nagyobb kihívást és energiát követel, ami Tóth Andi részéről is megvan. A fiatal énekesnő messze a legnagyobb favoritja lehet a műsornak, de mint mindig, ezúttal is a nézők fognak dönteni.

Az elmúlt egy hétben sok nagy bejelentést tett a TV2, kezdődött minden Gabriela Spanic visszatérésével, aki nem véletlenül tért vissza Budapestre. Hatalmas szenzáció volt a bedobása, és nagyon boldogan mondott igent a felkérésre.

Több mint egy héten át gyakorolt Andiékkal, hogy beugorjon melléjük egy élő adásra, és egyszerre hárman legyenek a színpadon. Andrei Mangra is duplán örülhetett, hiszen az előző évadban Gaby mellett táncolt, egészen a döntőig.

Nem lehetett kérdés, hogy valami egészen különlegessel fognak előállni, a nézők pedig rendkívül izgatottan várták, mivel rukkol elő a három nagy sztár, akik között rögtön megvolt a kémia.

Lapozó: 1 2