Trükkös és igényes módon takarja Tolvai Reni melleit ez a szexi ruha

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Takács Petra

2021.június.7 - 09:05

Ez a ruha abszolúte ott van a kedvencek között, amit eddig Tolvai Renin láthattunk, aki szexibb, mint eddig bármikor.

A sztárok is mintha egyre aktívabbá válnának a közösségi médiában, bár eddig sem panaszkodhattunk rájuk, mert próbálták tartani a lelket az emberekben, hogy tartsanak ki a koronavírus ideje alatt.

Ez részben arról is szólt, hogy magukban is tartsák a lelket, főleg a zenészek körében, akik hosszú hónapokra mellőzni kényszerültek a színpadot, ami nemcsak a munkájuk, hanem egyúttal az életük részei is.

Soha nem könnyű elengedni valamit, ami ennyire az életünk része, de szerencsére ez nem örökre szólt. Hála a koronavírus elleni vakcináknak, a sok beadott védőoltásnak, immáron a koncertek is zöld jelzést kaptak.

Összecsapott egymással Floyd Mayweather és a világhírű YouTuber, Logan Paul (videóval)

Tolvai Reni is egyre aktívabb, aki csodálatosan néz ki, és az új formájának hála még szexibb ruhákat viselhet magán. Ez a testhez simuló szett is kifejezetten csinos rajta, és láthatjuk, hogy milyen trükkös, igényes módon takarták a melle intimebb részét.

„Lehet fehér, vagy sárga, piros, lila, fekete, hiszen rajtad Reni csakis tökéletesen áll minden ruha, s ezért is olyan mint egy varázslat.” – írta az egyik kommentelő, és nehéz lenne nem egyetérteni ezzel a véleménnyel.