Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Őrületesen jól néz ki Tolvai Reni

Tolvai Reni mindig nagyon jól néz ki, de vannak igazán extra napjai is, amikor kihagy a szívverésed tőle.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni nagyon régóta az egyik legismertebb híresség Magyarországon. Őt s Megasztár juttatott el oda, ahol most tart, pontosabban mondva, a műsor adta meg a kezdőlökést, sokan köszönhet a műsornak.

Voltak, akik nem tudtak élni a lehetőséggel, Reni viszont igen. Sok erő lakozik benne, és ezt a megjelenésére is felhasználta, mert monumentális átalakuláson ment keresztül, amire igazán büszke lehet. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Nehéz szavakat találni a formájára, és egy pillanatra sem tudnánk belekötni. Tökéletes illik hozzá ez az alak, amin folyamatosan dolgozik, és igyekszik minél többet és többet kihozni magából, mert szívesen csinálja.

Reni az edzések szerelmesévé vált, imádja az edzésmunkát, a fejlődést, és mindent, ami ezzel jár. Nem szokott panaszkodni, dolgozik az új dalain, és közben olyan vonzó, hogy a nők is tömegével dicsérik.

Reni sminkben is nagyon erős, ezzel együtt a mosolya is tökéletes. Bárki is legyen a párja a jövőben, nagyon szerencsés férfinak mondhatja magát, és az énekesnő közben napról napra vonzóbb.