Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Évente tölteti az ajkát Tolvai Reni

Tolvai Reni nem ítéli el azokat, akik plasztikai beavatkozásokon esnek át, és nem tagadja, hogy tölteti az ajkát.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni egy végtelenül vonzó nő, az egyik legismertebb énekeső, akit sokan kedvelnek. Az évek során lenyűgöző átalakuláson ment keresztül, és láthatóan messze több önbizalommal is rendelkezik.

Reni ezúttal a plasztikát érintő kritikákról beszélt, és ő sosem tagadta, hogy voltak beavatkozások rajta. Ugyanakkor csak szebbé vált, mely elégedettséggel tölti el, soha nem lépi át azokat a bizonyos határokat. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

„Nagyon nagy divat lett arc-plasztikával vádolni olyan embereket, akiket tini koruk óta ismerünk. Hányszor olvasom azt magamról hogy „fel se ismertem” , „már semmije sem olyan mint régen amikor a Megasztárban volt.” – írja a posztjában Reni.

„Kérdezem én, te ugyanúgy nézel ki 32 évesen mint ahogy 18 évesen néztél ki? Nagyon kétlem, ha csak nem fagyasztottad le magad.” – folytatta a bejegyzésében az ismert és elismert híres énekesnő.

„Hízunk, fogyunk, az élet megváltoztat egyes vonásokat, másképp sminkeled magad minden évben, más szemöldök forma, ilyen olyan kontúrozás, folyamatosan változó szem és szájfestés technikák és sorolhatnám.”

„Azt pedig sosem titkoltam, hogy az ajkaimat legalább 5 éve csináljuk @drkrasznai-val, mert egyszerűen zavart hogy vékony, mint ahogy mindenki mást is. Nem szeretem a túlzást, ezert évente 1szer szoktuk tölteni, és csak pici cseppeket és elégedett vagyok.”

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.