Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Sztárban Sztár leszek! Így énekelt magyarul Yulaysi Miranda a döntőben

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Yulaysi Miranda és Sugár Bertalan duettje is nagy sikert aratott, ráadásul a kubai lány magyarul énekelt.

Vasárnap este rendezték meg a 2022-es Sztárban Sztár leszek! döntőjét, amit sokan vártak. A hosszú hetek alatt sok meglepetésben és fordulatban, illetve drámai pillanatban volt részünk, kezdve két súlyos sérüléssel.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A sors furcsa fintora, hogy Kökény Dani ennek köszönhette a szereplését az élő műsorokban. A kritikák ellenére a nézők végig bíztak benne, és egészen a döntőig jutott, amivel kapott egy újabb lehetőséget.

A legstabilabb teljesítményt Yulaysi Miranda nyújtotta, aki magyar dalokat is énekelt. Nem volt könnyű dolga, mert alig ismeri a nyelvet, és mindenki tudja, hogy nehéz magyarul beszélnie egy külföldinek.

És még nehezebb magyarul énekelni, ám Miranda számára ez sem jelentett problémát. Keményen gyakorolt, és számos győzelemmel a háta mögött jutott el teljesen megérdemelten a döntőig, ahol két versenytárssal mérte össze az erejét.

A szóló után duettben is bizonyított Miranda, méghozzá nem is akárhogyan. Sugár Bertalan oldalán énekelt, a közönség és a mesterek is imádták, ez megint egy igen meggyőző produkció volt a kubai sztártól.