Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Szőke Zsuzsi fergetegeset táncolt a Kioskban (videó)

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi is nagyon élvezte a show-t, aminek ő volt az egyik főszereplője, rendkívül szexin mozgott a színpadon.

Szőke Zsuzsit sokan ismerik Magyarországon, országos ismertségre tett szert a Dancing with the Starsban. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e idén új évada a műsornak, de így sem panaszkodhatunk.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Javában zajlik a Sztárban Sztár, érkezik a Sztárban Sztár leszek! 2023-as idénye, melynek végén óriási összeget és egy 10 millió forint értékű autót lehet nyerni. Visszatért a Zsákbamacska, és Tilla is új műsort kap.

Sokáig sorolhatnánk, mire készül idén a TV2, és valószínűleg a meglepetésekből sem lesz hiány. Bőven van okunk arra, hogy figyelemmel kísérjük az eseményeket, és izgalommal tegyük ezt, bármelyik műsorról is van szó.

Zsuzsi nemrég tért vissza Magyarországra, egy ideig ismét egy tengerjárón dolgozott, most pedig újra idehaza nyűgözi le a közönségét. A Kioskban is fellépett, és a szerencsések élőben nézhették a show-t.

A Dancing with the Stars táncosa nemcsak gyönyörű volt, hanem szexi is. A mozgása pedig egyenesen klasszis, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg, és azt kell mondjuk, nem fogtok csalódni.