Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Tilla új műsort kapott a TV2-n, hírességek feszülnek egymásnak

Fotó: Instagram/Till Attila
Kult
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Már nincs messze, hogy elrajtoljon Tilla új műsora, az Ütős Ötös, amiben sztárok fognak egymás ellen játszani.

Vajon, hogy gondolkodik az átlag? Ez pofon egyszerű! Vagy talán mégsem? Április 3-tól minden kiderül… Till Attilával érkezik az Ütős Ötös a TV2-n, amelyben hazánk hírességei 5 fős csapatokban küzdenek meg az akár 10 millió forintos nyereményért – írja a TV2 Csoport a közleményében.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Április 3-tól Ütős Ötös címmel egy rendkívül izgalmas és szórakoztató családi vetélkedő veszi kezdetét a TV2-n, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak csapatokat. A műsorvezető Till Attila, a vetélkedőben két, 5 fős csapat küzd a győzelemért. A kérdések nem klasszikus kvíz kérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek.

A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített „mini Magyarországot”, egy reprezentatív mintát hoztak létre. A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék 5 szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be. Esélyt kapva, hogy megszerezze akár a maximális nyereményt, a 10 millió forintot. Az Ütős Ötös attól is roppant érdekes, hogy a közeli hozzátartozóknak köszönhetően olyan történetek is előkerülnek a hírességekről, amelyeken még ők maguk is meglepődnek és jót derülnek.

Varga Viktor is szerepel a műsorban

A műsorban látható lesz például Varga Viktor, aki részben „klasszikus” családi felállásban érkezik: párja, édesapja és testvére kiséri el, ötödikként pedig egyik barátja egészíti ki a csapatot. Viktoréknál különlegesség, hogy testvérével, Valentinnal itt találkozhatnak majd először a nézők.

Szintén nagyon izgalmas, hogy Delhusa Gjon minhárom fia ott lesz a stúdióban vagy például az, amikor Kovácsovics Fruzsinát három bátyja társaságában láthatják a nézők. De különleges adásnak ígérkezik az is, amelyben Schmuck Andor exfeleségével szerepel, és amivel talán el is nyerheti majd a nézőktől a sorozat legbevállalósabb sztárja címet. Schmuck Andor exe csakis a felvétel miatt utazott Magyarországra – ennyire családias és baráti az Ütős Ötös, hogy még ez is belefér. Visváder Tamás édesanyjával és feleségével, Visváder-Palácsik Lillával érkezik, érdekes és nagyon szórakoztató belelátni az ő hármasukba is.

A családtagokon kívül lesznek olyanok csapatkapitányok, akik kollégákkal, zenésztársakkal állnak össze: például az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna, Veréb Tamás színész vagy Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja. A széria tematikus adásaiban többek között a TV2 műsorvezetői és a Família KFT színészei, a Dancing with the Stars és az Exathlon Hungary sztárjai, illetve a Jóban Rosszban és a Barátok közt színészei is megmérettetnek.

Tilla nagyon élvezte a forgatásokat és már alig várja, hogy a nézők is tippelésbe kezdjenek a képernyők előtt. „Óriási a nyüzsgés az adásokban már csak attól is, hogy egyszerre 10 játékos van jelen a stúdióban, és ezt nagyon szeretem. Pörögnek az események, röpködnek a poénok, minden csapatban van egy váratlan ember, a csendes, aki ritkán szólal meg, de akkor nagyot mond és van a nagyszájú, aki más megvilágításba helyezi a dolgokat.”

„Nagyon jó azt is látni, amikor egymástól távol élő családtagok a műsor kedvéért jönnek össze, és a vetélkedő mindenkinek egy közös élmény. A rengeteg vicces pillanat mellett rendkívül kedves történeteknek is szemtanúi lehetnek majd a nézők. Ilyen például az a rész, amelyben Cooky dédnagymamája szerepel, aki elmúlt 90 éves, és óriási izgalommal és nyitottsággal veti bele magát a játékba. Szerintem a nézők nagyon könnyen ráhangolódnak majd a műsorra, rengeteg olyan kérdés van, ami a hétköznapi életünkben is szóba kerül, mindenkit érint, könnyen lehet hozzá kapcsolódni. Bár azt is el kell mondjam, döbbenetes, hogy néha a legegyszerűbb válasz nem jut eszébe az embereknek, de ettől is izgalmas ez a vetélkedő” – mesélte Tilla. Ütős Ötös, a sztár nem jár egyedül! Április 3-tól a TV2-n!