Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Survivor: Zsófi megmutatta, mit reggelizett 43 nap éhezés után

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófi semmit sem bízott a véletlenre, hatalmas adaggal készült, miután több mint 40 napon át éhezni kellett.

Zsófi végül második lett, de mint azt korábban is megemlítettük, ha járhatott volna aranyérem a második helyért, akkor ő abszolúte megérdemelte volna. Valamiért a sors nem akarta, hogy ő vigye el a 20 millió forintot, noha nála jobban senki sem érdemelte volna meg azt.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

A fiatal lány többet éhezett, mint a társai, aminek egyszer taktikai okai is voltak. Szerencséjére a Holtak Szigetét nem kellett meglátogatnia, mert ott még több gondja lett volna ezzel, más kérdés, ha ott legyőzi Danit, akkor talán teljesen másképpen alakul a finálé.

„Jó reggelt Mindenkinek! Ti mit ettetek volna 43 nap éhezés után elsőnek? Írjátok meg kommentben.” – kezdte a bejegyzését Zsófi, miután az utolsó adást is levetítették az RTL Klubon, amiben Dani lett a győztes.

Megjelent Tóth Andi új dala, rendkívül különleges klipet kapott

„Az első reggelem civilizált reggeliző helyen nem kellett összegyűjteni a fát a tűzhöz, nem kellett tüzet gyújtani sem az ételért, volt tiszta tányér és svédasztal, és annyiszor fordultam, ahányszor csak szerettem volna.”

„Van aki már egy ideje elhagyta a szigetet, van aki csak egy pár napja, viszont én tegnap még a győzelemért harcoltam. A finálé másnapján kint reggelizünk egy gyönyörű tengerparton lefürödve, fogat mosva, hajat mosva, szóval nagyjából ápoltan.”

Lapozó: 1 2