Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Survivor-Zsófi megható üzenete azoknak, akik rá szavaztak a fináléban

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Különleges sorokat fogalmazott meg Zsófi, aki egy hajszálra volt attól, hogy övé legyen a Survivor idei túlélői címe.

Zsófi nemcsak egy kiváló játékos, hanem egyúttal egy különleges személyiség is, sokkal idősebb odabent, mint azt a kora mutatja. Mintha messze többet élt volna meg, mint általában egy ilyen korú lány, de ez is segített neki a Survivor-ben.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Végül csak második lett, noha nála jobban senki sem érdemelte volna meg a győzelmet, de nem volt szerencséje a párbajon, addig Daninak kijött a lépés, és ő vitte el a 20 millió forintot. Ha lehetne a második helyért is aranyat adni, akkor Zsófi biztosan megérdemelné.

„43 nap. Vége, elég volt. Nehéz volt. Amit mindig elmondtam magamban, amikor nehéz volt : A sz*r nem tart sokáig, amíg tart, addig mutasd meg, milyen fából faragtak.” – kezdte a hosszabb posztjában a fiatal lány.

„Aki nekem ezt mondta, neki is külön köszönök Mindent, a leveleket is, amiket csak kint nyithattam ki – az összes évet köszönöm, amikor mellettem voltál, talán nélküled nem így sikerült volna se ez, se a Love Island. Köszönöm Neked és a karkötőt is, ami a személyes tárgyam volt itt is, és a Love Island napjai alatt is.”

Survivor: Dani hat szavazatot remélt a fináléban, de valaki átállt

„Szeretnem megköszönni neked @balintfilipanics (Bálint) , hogy mellettem voltál végig és akkor is, amikor a holtakon voltál, köszönöm, hogy kiálltál mellettem és megvédtél szavakkal. Köszönöm a szavazatod , hogy esélyt adtál nekem arra , hogy megnyerhessem azt, amiért küzdöttünk ennyi napon át. A legerősebb játékos és az egyik legnagyszerűbb jellemű embert ismerhettem meg benned!”

„@evelingaspar (Evelin) Köszönöm Neked , hogy miután egy egységet alkottunk az újra alakult Huracanban – és távol lettünk egymástól, ezek ellenére is mellettem voltál a végéig! Köszönöm a szavazatod és hogy megismerhettelek egy nagyszerű barátot ismerhettem meg benned.”

Lapozó: 1 2