Survivor: Zsófi elárulta, mi volt közöttük Bálinttal

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 16:34

A szigeten szinte mindenki meg volt győződve arról, hogy Zsófi és Bálint egymásba estek, és nemcsak amiatt, mert már együtt aludtak a szigeten.

Véget ért a Survivor, ami részben meglepetést hozott, mert a játék elején nem sokan várhatták a döntőbe Danit, főleg azok után, hogy a Holtak Szigetére került. Zsófi pedig olyan elementáris erővel haladt előre, hogy nem lehetett kérdés, neki ott a helye a fináléban.

Az utolsó játékon majdnem csak harmadik lett, hiába ért fel elsőként a toronyba. Másodperceken múlt, hogy ne Juliska legyen a másik döntős, aki tartotta az ígéretét, és a fiatal lányra szavazott, és nem Danira.

Zsófi is fair módon játszott, aki veresége után hangsúlyozta, soha nem tudott volna úgy játszani, mint Dani, de gratulált neki, ugyanakkor hozzátette, nemigazán volt ellenfele a versenyben. Ha megnézzük a játékokat, és az egész versenyt, akkor valóban így van.

Zsófi nem sok emberhez került közel a hetek alatt, de Bálinttal nagyon jóban lett, és sokat azt gondolták, szerelembe estek. Az utolsó törzsi tanácson Kabát Peti kérdezett rá, hogy Bálintot csak használta, vagy valóban voltak őszinte érzései iránta.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.