Survivor: Zsófi soha nem lenne hajlandó úgy nyerni, mint Dani

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 10:18

Zsófi nem követné azt az utat, amit Dani bejárt a Survivor ideje alatt, hiába nyerte meg a 20 millió forintos fődíjat.

Zsófi és Dani voltak azok, akik összecsaphattak egymással a Survivor döntőjében. Ha a teljes képet és a nyers teljesítményt nézzük, akkor egyértelműen a fiatal lány érdemelte volna meg a legjobban a fődíjat.

Noha tartottak egy utolsó törzsi tanácsot a korábban kiesett játékosokkal, nem ez döntött a 20 millió forint sorsáról, mivel 5-5 szavazat érkezett a versenyzőkre. A szabályok értelmében párbajozniuk kellett.

A párbajon tűzgyújtás volt a feladat, és bár ebben is Zsófi volt a legjobb a Survivor-ben, végül Dani nyert. Zsófi nem tudna úgy nyerni, mint ahogy azt az ellenfele tette, és ennek hangot is adott az RTL Klubnak adott interjújában.

„Dani, amit elért, az egy jó dolog, de ahogy elérte, én azt nem csinálnám soha. Szerintem tett meg olyan dolgokat, amik nem feltétlen büszkeségre és méltóságra adhatnak okot.”

Surivvor: Zsófi zokogva borult édesapja nyakába a vereség után (videó)

„Ügyes volt, végigment, a Holtak Szigetén is. Nem tagadom meg tőle, nekem nem baj, hogy ő meggyújtotta ezt a tüzet. Nem sírok, mert megígértem apunak, hogy mosolygok, hogy mosolyogni fogok, és összeszedem magam.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.