Megjelent Tóth Andi új dala, rendkívül különleges klipet kapott

Fotó: YouTube/
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 20:14

Tóth Andi már nagyon rég várta, hogy megjelenjen a közös dala a rapperrel, akivel könnyen lehet, hogy egy slágert dobta ki, ami rengeteg emberhez juthat el.

Tóth Andi legbelül biztosan egy „öreg lélek”, aki rengeteg olyan dolgot élt már meg az élete során, amiket nem kellett volna. Emiatt a gyerekkora nem éppen olyan volt, mint lehetett volna, és erről egyre többet hallhatunk.

Legutóbb a Dancing with the Stars 2 élő adásában beszélt arról, hogy milyen fájdalmakon ment keresztül az édesapja miatt, és még csak emléke sincs a 15 éves kora előtti időszakról, az agya automatikusan zárolhatta azokat.

Rengetegen még csak nem is sejtik, hogy miken mehetett keresztül, és ennek ellenére nagyon durva támadásokat is kapott az évek alatt. Sokan nem bírták volna ezt ki, de a fiatal lány nem csinált butaságot, semmihez nem nyúlt, a zenébe temetkezett és alkotott.

Láthatjuk, hogy kivételes tehetség, aki a táncparketten is csodálatos, és akár profi táncos is válhatott volna belőle. Ő azonban a zene szerelmese, idén különösen sok számot jelentetett meg, és még mindig nincs vége az évnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.