Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Schobert Norbi ismét megszólalt az ellenük zajló gyűlöletkampányról

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. augusztus 2. - 07:35

Ezúttal Rácz Jenőnek mondott köszönetet a fitneszguru, aki rendkívül hálás, hogy kiállt mellette a barátja, fontos számára.

Talán minden eddiginél több támadás érte Schobert Norbit és családját a sztárok közül a hosszú évek alatt. Vannak, akik szabályosan gyűlölettel beszélnek róluk, valótlanságokat állítanak, a halálukat kívánják, és így tovább.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Nagyon durva dolgok jelentek már meg Norbiékról, sokan kihasználják, hogy név és arc nélkül is lehet üzenni. Sokszor pedig ezek nehezen lenyomozható profilok, ugyanakkor időről időre látni olyan internetes tartalmakat, amik akár a bűncselekménynek is minősülhetnek.

Pontosan erről beszélt Rácz Jenő, A Konyhafőnök sztárja, aki nagyon jó barátja Schobert Norbinak. Jenőnél is betelhetett a pohár, és úgy döntött, hogy felszólal az ügyben, mert ami mostanában zajlik Norbiék ellen, az minden határon túlmegy.

Radics Gigi szép csendben az egyik leglátványosabb fenékformát hozta össze, itt a bizonyíték

Norbiék megtették a rendőrségi feljelentést, és nem tudni, hogy mi lesz az ügy vége. Sok ezer olyan hozzászólás születhetett az évek alatt, amik egyértelműen Norbiék ellen irányultak, és a gyűlöletkampány nem ért véget.

Lapozó: 1 2